Maradt egy adag kifőtt tésztám, ami ugye hármunknak nem elég, így alkottam.
3 db Füstli
1 kk. sült hús zsír (pecsenyezsír)
1 doboz Bonduelle Gold Rio Mix
3 ek adag Ínyenc mártás (tartármártás snidlinggel)
1 adag kifőtt tészta (nekem ez megmaradt a tegnapi diós tésztából)
frissen őrölt bors (el is hagyható)
A virslit felkarikázzuk és a pecsenyezsíron megsütjük. Közben a többi hozzávalót összekeverjük, ha szükséges borsozzuk. Sózni nem szükséges, ugyanis a pecsenyezsír és a Füstli is fűszeres.
Én személy szerint egyik fűszert sem adtam hozzá, mert elegendő nekünk a zsírban és a virsliben levő fűszerezés.
A sült virslit is a zöldséges tésztához öntöm és az Ínyenc mártást is hozzáadva, jól összekeverem. Lezárom a tálat és pár órát hagyom a hűtőben összeérni a tésztasalátát. Magában, de akár grill húsok mellé is nagyon finom, vagy házilag készített friss kenyérkével.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.