Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 29 kedd Péter névnapja

Főoldal » Tésztás savanyú - csípős csirkemáj saláta.

felvitel dátuma: 2015-08-07 16:54:21       mai nézettség: 2       nézettség: 1332
részletes recept
Tésztás savanyú - csípős csirkemáj saláta.
Hozzávalók 4 személyre:
1/2 kg. csirkemáj,
2 evőkanál olíva olaj
, frissen őrölt bors,
néhány babérlevél,
kis csokor majoránna,
kevés csilipehely,
almaecet, vagy 10 %-os ételecet,
250 g. száraztészta. 
Előkészületi idő: 30 perc


Elkészítés:
A tésztát sós, enyhén ecetes vízben megfőzzük. Külön edényben szintén ecetes vízben a darabokra bontott, szükség esetén szétvágott hártyátlanított csirkemájat is megfőzzük néhány babérlevéllel, kis csokor összekötözött majoránnával. Mindkettőt leszűrjük, és meghűtjük, majd a tésztát olíva olajjal, almaecettel, sóval, a májat olíva olajjal, kevés almaecettel, (ne vigyük túlzásba, mert ecetes vízben főtt a máj!) és csilipehellyel összeforgatjuk. Frissen sót, és borsot őrlünk .
Lehűtve tésztasalátaként tálaljuk.
Szakács: Gasztropajti


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*