Ezt ki fogom próbálni!:) Nagyon guszta!
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 2 vagy 3 ;) kanál Gold tequila
- 2 zöld citrom leve
- 1 narancs leve
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 kanál enyhén csípős őrölt paprika
- 2 kanál olaj
- 1 kk cukor
- késhegynyi fahéj, oregánó, só, bors
A szárnyakat megmossuk és a hajlatban bevágjuk. A megpucolt, lereszelt fokhagymákat összekeverjük az összes többi hozzávalóval majd ezzel a páccal bekenjük a szárnyakat. Egy éjszakát állni hagyjuk a hűtőben, hogy összeérjenek az ízek. Majd mehet is a grillrácsra:) De természetesen sütőben is elkészíthető. 5-6 adag lesz.
Tipp: Tepsiben készítve a lesült szaftot egy edényben vajjal kiforralva ízletes mártást kapunk:)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.