4 szelet tarja
burgonya
vöröshagyma
étolaj
viz
só
amerikai krumplifűszerkeverék
A tarjaszeleteket besózzuk. Egy tűzálló tálat vagy tepsit vékonyan kikenünk étolajjal. A nyers burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, a tepsibe rakjuk. Ráhelyezzük a tarjaszeleteket, majd a felkarikázott burgonya egy részét is ráfektetjük, illetve körberakosgatjuk. A hússzeletekre kerülhet a szintén felkarikázott vöröshagyma is. Meglocsoljuk egy kevés vizzel a krumplikat, hogy jobban megpuhuljanak. Sózzuk, fűszerezzük a krumplikarikákat.
Előmelegitett sütőben kb. 180 fokon 90 percig sütjük. Adhatunk mellé savanyúságot, céklabefőttet vagy ecetes uborkát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.