NAGYON JÓL NÉZ KI ÉN IS MAJD MEGCSINÁLOM KÖSZÖNJÜK
Hozzávalók 1 csülök (kb. 1,50 dkg 2 nagy fej vöröshagyma, 80 dkg kisebb burgonya, 3 evőkanál olaj, 3 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál vegeta ételízesítő, só. 40 dkg savanyú káposzta 10 dkg húsos szalonna
Elkészítése:
A csülköt megtisztítjuk kuktába tesszük ételízesítővel, fokhagymával, majdnem készre főzzük. Közben a burgonyát megtisztítjuk,négyfelé vagdaljuk, hagymát karikára vágjuk. Egy tűzálló edényt kiolajozunk és sorba rakjuk, burgonya ,hagyma, kevés só, majd az egész káposztával befedjük. A csülköt felszeleteljük 2 cm vastagra sertés fűszer sóval beszórjuk és a káposzta tetejére rakjuk a szalonnával együtt és a tetővel lefedjük. Előmelegített sütőbe lefedve olyan egy órát sütjük, míg minden jól megpuhul benne.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.