Ha a krumplit nyersen karikázom rá, úgy nem jó? Nem lesz nagyon puha a krumpli, mire megsül a hús? Tetszik egyébként a recept, csak tanácsot kérek:-)
1 egész csirke
2-3 fej vöröshagyma
1 kg krumpli
20 dkg trapista sajt
1 nagy db tejföl
fűszerek: olaj,petrezselyem,fokhagymapor,
sültcsirkefűszersó,majoranna,rozmaring
A csirke húsokat összedarabolom ,befűszerezem sültcsirke fűszersóval,fokhagymaporral, majorannával és rozmaringgal ezt tepsibe rakom, 2fej vöröshagymát karikázok rá, aztán főtt karikára vágott krumplit végül petrezselymet ezt meglocsolom olajjal és vízzel lefóliázom jól megsütöm,ha kész leveszem a fóliát és megszórom sajttal. Tálaláskor tejföllel kínálom.
Ha a krumplit nyersen karikázom rá, úgy nem jó? Nem lesz nagyon puha a krumpli, mire megsül a hús? Tetszik egyébként a recept, csak tanácsot kérek:-)
Szia! Ha nyersen rakom rá nem olyan az íze mint főzve de próbáld ki hátha nektek jó lessz.A csirkehús gyorsan megpuhul ha nagylángon sütöd és nem ég oda a víz miatt ,a krumpli meg kicsit megpirul és nem lesz nagyon puha csak sokkal finamabb.De azért ne főzd teljesen szét a krumplit és kb 1 cm vastag legyen.Üdv Teca
köszönöm:-)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.