Tepsis karaj:
8 nagy szem krumpli
7 szelet karaj
kis liszt
1 nagy fej hagyma
4 gerezd fokhagyma
50 dkg gomba(el is hagyható)
1 db kis tejföl
só bors majoranna vegeta pici piros paprika
A krumplit felrakni fölni .A hagymát apro kockára vágom olajon megdinsztelem rá a fokhagymát aprora vágom majd a gombát megpcolom és felszeletelem és bele rakom a hagymába es sózóm vegetát rakok bele megvárom mig enged vizet és bele rakom a majorannát a kis piros paprikát és addig fözöm mig el nem föl a leve amikor kész egy kicsit hagyuk hülni.Addig a karaj húsokat kikofolom vékonyra megsozom és liszbe megforgatom és olajba megsütöm mindkét oldalát. ha megvan félre rakom.addig a krumpli megföt és megpucolom majd jénai tálba lekarikázom ugy mint ha (rakott krumplihoz) csinálnám. megsozom öket a hust rárakom a hagymás gombás cucot rá a tejfölt és be a sütöbe addig sütni mig a tejföl megpirul. A gombát l lehet hagyni ha valaki nem szereti.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.