Húúúúúúúú!!Ez meseszép!!:)))
8db csirkecomb
1 fej hagyma
1 db zöldpaprika
zellerlevél, zelletszár
1 db paradicsom
fűszerek ízlés szerint
1dl főzőtejszín
2 evőkanál liszt
10 dkg sajt,2 db burgonya
A megtisztított burgonyát egészben megfőzöm, a zsiradékkal kikent edény aljára terítem.
A húscsíkokat átsütöm, a paradicsomot 1-2 percig forró vízbe teszem.
A fűszeres húst ráteszem a burgonyára, arra a hagymát, paradicsomot, végül az öntetet, amibe belereszeltem a sajtot.
A tetejére kerül a zeller, zellerszár.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.