nagyon jól néz ki biztos finom és könnyü elkésziteni gratulálok
6 db csirkecomb
2 kg burgonya
20 dkg füstölt szalonna
1kk.majoránna
1kk.őrölt fekete bors
1 kk. ételízesítő
1 kk.szárnyas fűszerkeverék
só
5-6 gerezd fokhagyma
2 fej vöröshagyma
1 db hegyes erős paprika
Előkészítés:A combokat megtisztítjuk,ha nagyok két három helyen bevágjuk a csontig.A burgonyát meghámozzuk, nagyobb hasábokra vágjuk. A hagymákat megtisztítjuk.A szalonnát vékony szeletekre vágjuk.
Elkészítés: Egy tepsit kibélelünk a szalonna szeletekkel.Rátesszük a cikkekre vágott burgonyát, négybe vágott vöröshagymát és a fokhagyma gerezdeket.Befűszerezzük, majd a burgonyára fektetjük a combokat és a paprikát. A fűszerekből szórunk a burgonyára is.Kevés vizet öntünk a tepsibe, majd lefóliázzuk és előmelegített sütőben fólia alatt egy órát sütjük.Levesszük a fóliát és kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük a combokat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.