40 dkg alma vékonyra szeletelve
20 dkg \"Vénusz sütőmargarin
15 dkg SORBITUM/XILLIT
3 db tojás
1 db citrom reszelt héja
2 kávéskanál sütőpor
20 dkg finomliszt
Elkészítés:
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk egyenként a tojásokat, a citrom reszelt héját, jól kikeverjük. Óvatosan hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a szeletelt almát.
Egy 20×30 cm-es tepsit olajjal kikenünk, és az almás tésztamasszát belesimítjuk.
200 fokon 30-35 percig sütjük. Amikor kihűlt, sorbitummal meghintve szeletekre vágjuk.
Megjegyzés:
Egyszerű, gyors, nagyon finom.
Dejóval szórtam meg a tetejét!l A recept ezt nem tartalmazta.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.