Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 28 hétfő Valéria névnapja

Főoldal » Tepertős Káposzta

felvitel dátuma: 2015-01-08 13:57:43       mai nézettség: 4       nézettség: 2043
részletes recept
Tepertős Káposzta
Hozzávalók 6 személyre:

1 kg körüli  édesKáposzta
2 nagy fej hagyma
3o dkg tepertő
,

 frissen őrölt fekete bors
 őrölt kömény

olaj

egy csepp ecet
 

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 40 perc
Elkészítés:

Elkészítés

A tepertős  káposztát nagyon egyszerű elkészíteni, akár előre is elkészíthetjük, majd tarthatjuk hosszú ideig lehűtve.

A tepertőt apróra vágjuk ,de le is darálhatjuk

Egy tálba tegyünk egy kevés olajat és a hagymát apróra vágva pirítsuk meg.

Majd hozzáadjuk a tepertőt ,picit pirítjuk

Majd belerakjuk az előre elkészített vékonyra szelt  káposztát. Keverjük jól össze és fűszerezzük meg.

Fedjük le és pároljuk puhára .

Hagyjuk főni addig amíg a   káposzta  meg nem puhul .Végén egy csepp ecettel ízesítjük . Mielőtt kész lenne vegyük le a tál fedelét, hogy a fölösleges folyadék párologjon el.

Mikor tálaljuk ,önálló ételként burgonya pürével vagy burgonya gombóccal ajánlom. De sültekhez köretnek is kiváló .

Szakács: Csildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*