80 dkg tengeri halfilé
só, bors, fűszerkeverék
étolaj a sütéshez
liszt, tojás, zsemlemorzsa panírozáshoz
20 dkg rizs
20 dkg burgonya
1 db citrom
friss zöldség a díszítéshez
A halat fűszerezzük sóval, borssal, fűszerkeverékkel.
Panírozzuk ( liszt tojás, zsemlemorzsa ), és bő forró olajban kisütjük. Enyhén citrom lével megszentelem.
Megtisztított burgonyát vékony csíkokra vágom, majd bő forró olajban kisütöm.
A rizst puhára főzöm.
Friss zöldséggel, citrom karikával díszítem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.