Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 14 hétfő Tibor névnapja

Főoldal » Tengeri halfilé citromfű mártással

felvitel dátuma: 2011-03-24 13:31:52       mai nézettség: 1       nézettség: 4674
részletes recept
Tengeri halfilé citromfű mártással
Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg halfilé
só, bors, fűszerkeverék ízlés szerint
vaj
friss zöldség

mártáshoz:
40 dkg majonéz
2 dkg só
3 dkg porcukor
2 dkg mustár
1,5 dl tejszín
fél csomó citromfű
1 citrom
citromhab

 

Előkészületi idő: 10 perc

Sütési idő: 10 perc

Elkészítés:

Mártás:
A citromfüvet száráról letépjük, megmossuk és apróra vágjuk. A majonézt keverő tálba tesszük, hozzáadjuk az ízesítőanyagokat és az előkészített citromfüvet.
Tálalás előtt majd citromhabot keverünk bele.
 
A halat fűszerezzük, majd vajon kisütjük.
Tálalás előtt a mártásba citromhabot keverünk.

Salátával és citrom karikával díszítünk.

 

Szakács: Pille


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*