Nagyon fincsi lehet!Gratula!:))
A tésztához:
10db tojás
10 evőkanál cukor
9 evőkanál liszt
1evőkanál kakaópr
1/2 csomag sütőpor
A krémhez:
3dl tej
1 db csokoládé pudingpor
37dkg margarin
30 dkg porcukor
1 evőkanál kakaó
1/2 liter tejszínhab
rumos meggy/ fél üveg/
csokireszelék
A legnagyobb méretű gázos tepsivel sütünk.
Pici sóval kemény habbá verjük a tojásfehérjét, kanalanként hozzáadjuk a cukrot, újból felverjük keményre, aztán egyenként hozzáadagoljuk a tojássárgáját, addig verjük, amíg kifehéredik.
Óvatosan beleforgatjuk a liszttel és a sütőporral összekevert kakaót, előmelegített sütőben 5 percig teljes lángon, majd takarékon megsütjük, hűlni hagyjuk.
Apudingot leáztatjuk tejben, negyed óráig állni hagyjuk, majd keményre felfőzzük, hűlni hagyjuk.
A margarint kikeverjük a porcukorral, a két krémet összevegyítjük, adunk hozzá 1 evőkanál kakaót, és a felvert tejszín 1/3 részét.
Rákenjük a piskótalapra, szórunk rá lecsorgatott rumos meggyet, rátesszük a tejszínt, díszítjük rumos meggyel, tejszínnel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.