60 dkg csirkemell csont nélkül
40 dkg bomba
10 dkg bacon
1 fej vöröshagyma
3 dl tejszín
só
ételízesítő
őrölt fehér bors
Előkészítés:A csirkemellet és a bacont vékony csíkokra vágjuk.A gombát szeletekre a vöröshagymát apróra vágjuk.
Elkészítés:A bacont kipirítjuk,megdinszteljük rajta a hagymát.Rátesszük a csirkemellet,sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá és 8-10 percig pirítjuk.Hozzáadjuk a gombát és 15-20 percig pároljuk amíg kezdi elfőni a levét.Ráöntjük a tejszínt és kiforaljuk.Makarónival,spagettivel,penne tésztával,párolt rizzsel kínálhatjuk
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.