20 dkg koktélrák
1 nagy fej vöröshagyma
olívaolaj
5 nagy gerezd fokhagyma
fél liter főzőtejszín
1 ek étkezési keményítő
só
bors
ételízesítő
petrezselyem
kb 30 dkg szélesmetélt
Az olívaolajon az apróra vágott vöröshagymát megdinszteljük. Aztán hozzáadjuk a koktélrákot, rövid ideig pirítjuk. Hozzányomjuk a fokhagymákat, majd felöntjük a főzőtejszínnel. Hozzákeverjük az étkezési keményítőt. Ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel. Közben a tésztát FÉLIG megfőzzük (a forró szószban még fog puhulni), leszűrjük és hozzáöntjük a tejszínszószos alaphoz. Apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Végül tálaljuk, jó étvágyat hozzá. :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.