Ez finom,ezt én is szeretem!
50 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
2 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa /gyökér/
2 dl tejszín
1 db citrom leve
zeller zöld
petrezselyem zöld
só
ételízesítő
só
őrölt fehér bors
1 tk.pirospaprika
0,5 dl étolaj
Levesbetétnek:
5 dkg csigatészta
A fűszerek Toldi Fűszer termékek: www.toldifuszer.hu
Előkészítés: A gombát és a zöldségeket megtisztítjuk, felszeleteljük. A hagymát, apróra vágjuk.
Elkészítés: Az olajon megdinszteljük a hagymát, rátesszük a zöldségeket és a gombát. Befűszerezzük, hozzáadjuk a zöldfűszereket, pirospaprikát és 10-15 percig pároljuk. Vizet egyenlőre ne tegyünk alá, mert a gomba levet enged. Negyed óra elteltével felöntjük a kívánt mennyiségre. Ha a zöldségek megpuhultak, beleöntjük a kevés forró levessel elkevert tejszínt. Ha újra felforrt, levesszük a tűzről és ízesítjük a citrom levével
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.