Klassz! Szoktam én is zöldséges tésztákat készíteni. Amúgy nem ér, mert teljesen összefutott a nyál a számban:)
1/2 kg penne tészta
20 dkg bébirépa /mirelit/
20 dkg morzsolt kukorica /mirelit/
5 dkg margarin
2-3 gerezd fokhagyma
őrölt fehér bors
só
3 dl főző tejszín
petrezselyem zöld
20 dkg reszelt trappista sajt
Előkészítés:A kukoricát és a bébirépát felengedjük.A petrezselymet /ha friss /apróra vágjuk.
Elkészítés:A margarint felolvasztjuk,rányomjuk a fokhagymát és 1-2 percig pirítjuk.Rátesszük a répát,kukoricát,sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt és petrezselyem zöldet adunk hozzá és lassan pároljuk.Ha a répa puha /ne főzzük szét /felöntjük a tejszínnel és kiforraljuk.A tésztát sós vízben kifőzzük. a tejszínes mártással tálaljuk reszelt sajttal megszórva.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.