A szelet húsokat sóval és őrölt borssal fűszerezem és hagyom állni egy fél órát legalább.
A ½ l-es MikroKannába teszem a vajat, a borsót és fűszerezem sóval, vegetával és az őrölt fehérborssal. 600W-on 5 percet párolom, félreteszem.
A Mesterszakács Nyeles Serpenyőben felmelegítem az Oliva olajat. A fűszerezett húsok mindkét oldalát hirtelen megsütöm, majd fedő alatt 5 percig párolom. Ezután az előpárolt zöldborsót ráöntöm a húsra és fedő alatt készre párolom a húst és a borsót.
Mikor megpuhultak, leveszem a fedőt, és ha szükséges zsírjára sütöm a húst, ha nem akkor a húsokat kicsit félrehúzom, és a tejszínt a borsóhoz öntöm, megszórom a liszttel és sűrűre forralom. A húsokat visszarendezem, és együtt egyet forralok rajta.
Mediterrán Tálaló Tálra rendezem a húst és ráöntöm a tejszínes zöldborsót.
Aki szereti, fogyaszthatja sült krumplival is, de igazából én a rizs köretet részesítem ennél az ételnél is előnyben.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.