Nagyon szép!
Tészta: 5 tojás, 10 ek. cukor, 5 ek. víz, 10 ek. liszt, 1cs. sütőpor, 1-2 ek. kakaópor.
Töltelék: 0.5 l. tej, 1 cs. eper puding, 2 vaníliás cukor, 2 ek. keményítő, 0.5 l. habtejszín, 25 dkg. szeder, cukorgyöngy.
A tészta hozzávalóiból vizes piskótát sütök torta formában. 4 vékony lapot vágok belőle.
Töltelék: Fél l. tejből, 1 eper puding porból, 2 vaníliás cukorból és 2 ek. keményítőből pudingot főzök. Ha kihűlt, lazán elkeverem 3/4 rész tejszínhabbal és betöltöm a lapokat.
A szedret egészben elszórtam a lapok között. Oldalát és tetejét csak sima tejszínnel kentem-dekoráltam és cukor gyönggyel, élővirággal díszítettem.
/ Az élővirágot jól meg kell mosni és leitatni róla a vizet/
/ Fagyasztott szederből is készíthető /
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.