2 csomag leveles tészta,20 dkg tejszínes tömlős sajt, 20 dkg,porcukor,5 dkg mazsola, 2,teáskanál őrölt fahéj.
A felengedett leveles tésztát lisztezett gyúró deszkán vékonyra nyújtjuk,majd meg kenjünk az egyik sajttal,erre szórjuk az 1 kanál őrölt fahéjat, a mazsola felét,és a porcukor felével meg hintem egyenletesen.
Majd jó szorosan fel tekerjük,és 2-t újjnyira szeleteljük,éa az alját kissé össze csípjük,hogy a sajt ne follyon ki belőlle..
Ugyan igy járunk el a második tésztánál is.
Enyhén zsírozott sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük de ne túl szorosan.
Végül elő melegített sütőben 25 perc alatt készre sütjük.
Majd mikor kissé hűlt vaniliás porcukorral meg szórjuk,és tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.