Sárgarépa
Barna cukor
Föző tejszín
Ételkeményítő
Petrezselyemzöld
IgazábólTejszínes répa, nincs adagolás. A répákat megpucolod, felkarikázod és wokban megpirítod. Megszórod egy kanál cukorral, hogy karamellizálodjon, majd felöntöd főző tejszínnel. Egy kanál vagy a szükséges mennyiségű ételkeményítőt adsz hozzá. Ha kész, tetszés szerint sózod, és egy marék friss petrezselymet szórsz a tetejére, de evvel már nem kell főzni. Rizs mellé, nagyon passzol.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.