Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Tejszínes pulykacomb falatok

felvitel dátuma: 2015-10-21 15:02:21       mai nézettség: 1       nézettség: 1779
részletes recept
Tejszínes pulykacomb falatok
Hozzávalók 4 személyre:
1 db pulykacombfilé
2 ek olíva olaj
2 szál sárgarépa
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál borsikafű
1 kávéskanál kakukkfű
1 csokor petrezselyem zöld
1 ek mustár
3 dl habtejszín
Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A sárgarépát felszeletelem, a vöröshagymát nagyobb kockára, vágom. A pulykacombot diónyi kockára vágom.
Az olajat megforrósítom egy nagyobb serpenyőben, rádobom a hagymát, 2-3 percig pirítom, majd hozzáadom a húst. Sózom, ráreszelem a fokhagymát, megszórom borsikafűvel, kakukkfűvel és a hús puhulásáig pirítom. A közben elfőtt levet vízzel pótolom.
Elkeverem benne a mustárt, tejszínt, az apróra vágott petrezselyem zöldet, ha szükséges még sózom.
Felforralom és kifőtt tésztával tálalom.
Szakács: LigetiK


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*