Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Tejszínes pulyka raguleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:29:56       mai nézettség: 2       nézettség: 3159
részletes recept
Tejszínes pulyka raguleves
Hozzávalók 4 személyre:
Pulyka aprólék: 0,80 kg
Vegyes zöldség: 0,40 kg
Vöröshagyma: 1 fej
Gomba: 0,20 kg
Zöldborsó: 0,20 kg
Kapor: pár szál
Tejszín: 4 evőkanál
Citrom: 4 karika
Burgonya : 2 db
Tárkony: ízlés szerint
Só: ízlés szerint
Vaj, étolaj: ízlés szerint

Előkészületi idő: 30 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A megtisztitott, megmosott, egyenlő kockára vágott pulyka aprólékot vízzel felöntjük, és főzni kezdjük.
A majdnem kész levest leszűrjük, majd visszarakjuk pulykahúst.
A kockára vágott vöröshagymát, burgonyát, vegyes zöldséget, sót, tárkonyt, gombát és zöldborsót vajban vagy olajban megpároljuk.
Ezután a levesbe tesszük, és addig főzzük, amíg a pulyka aprólék puha nem lesz.
Tejföllel, kaporral, citromszelettel díszítve tálaljuk.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*