Klárika, köszönöm.
1-2 csokor petrezselyem, vagy a fagyasztóból kivett
4-5 gerezd fokhagyma
Tejszín
Olaj
Pici só
cukor
A serpenyőbe beleteszed az apróra vágott fokhagymát, lassú tűzön fonnyasztod. Amikor érzed az illatát ráteszed a felaprított petrezselymet. Egy két percig pirítod vele, majd felöntöd étkezési tejszínnel. Állandó kevergetés mellett 2/3-ra sűríted. Ízlés szerint só, cukor. Remekül illik a húsokhoz, felidézve a nyár illatát.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.