Ínycsiklandozó!Gratula!
2 tojásból készült piskóta lap
Krém:
500 gr 20 %-os tejföl
500 gr tejszín
150 gr cukor
2 db nagyobb narancs
1 cs. vaníliás cokur
20 gr zselatin
15 db babapiskóta
1 fiola narancs aroma
díszítés:
kandírozott narancs, és narancs szeletek
1 csomag tejszínpor
A kész piskótát visszatesszük a tortaformába.
Lereszeljük a narancshéját, a tejfölt tálba öntjük és hozzáadjuk a cukrot a narancshéját és a levét, majd összekeverjük.
A zselatint kevés vízben beáztatjuk és mikróban felforrósítjuk.
Langyosan a narancskrémhez keverjük.
A tejszínt kemény habbá keverjük és lazán hozzákeverjük a krémhez.
Krém felét a tortaformában lévő piskótára tesszük, ráhelyezzük a babapiskótákat, majd rásímítjuk a másik krém felét, és elsímítjuk.
Másnapig a hűtőbe tesszük.
Levesszük a tortakarikát, tejszínhabbal, kandírozott naranccsal és narancsszeletekkel díszítjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.