50 dkg tisztított csirkemáj,
2ek. olaj,
3db tisztított felkarikázott vöröshagyma,
1d2dl tejszín,/főző/
1 dl tejföl,
1 ek. mustár,
2 db ecetes uborka felaprítva,/reszelve/
só,bors,majoránna
A felkarikázott hagymát az olajon megfonnyasztjuk,majd a tisztított májat belerakjuk és egy kicsit megpirítjuk,hozzáadjuk az uborkát,majoránnát,sót,borsot és egy pici vízzel puhára pároljuk./10-15 perc/
Ha szükséges pótoljuk a vizet,a lényeg,hogy szaftos maradjon. Végül a tejszín-tejföl-mustár kombóval pár percig forraljuk.
Főtt tészta,rizsa,burgonya illik hozzá
Jó étvágyat hozzá! :D
Lehet hirtelen sütve is készíteni,akkor nem kell vizet adni hozzá,csak a hagymán megpirítani pár percig és a tejszínes keverékkel összefőzni.
Annak ajánlom,aki szereti a különleges ízeket,mert ez az étel teljesen más értelmezést ad ennek az egyszerű alapanyagnak. <3
forrás:internet
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.