Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 13 vasárnap Ida névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Tejszínes mustáros csirkemáj

felvitel dátuma: 2017-01-21 17:16:39       mai nézettség: 1       nézettség: 1378
részletes recept
Tejszínes mustáros csirkemáj
Hozzávalók 4 személyre:

50 dkg tisztított csirkemáj,
2ek. olaj,
3db tisztított felkarikázott vöröshagyma,
1d2dl tejszín,/főző/
1 dl tejföl,
1 ek. mustár,
2 db ecetes uborka felaprítva,/reszelve/ 
só,bors,majoránna

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A felkarikázott hagymát az olajon megfonnyasztjuk,majd a tisztított májat belerakjuk és egy kicsit megpirítjuk,hozzáadjuk az uborkát,majoránnát,sót,borsot és egy pici vízzel puhára pároljuk./10-15 perc/
Ha szükséges pótoljuk a vizet,a lényeg,hogy szaftos maradjon. Végül a tejszín-tejföl-mustár kombóval pár percig forraljuk.
Főtt tészta,rizsa,burgonya illik hozzá 
Jó étvágyat hozzá! :D
Lehet hirtelen sütve is készíteni,akkor nem kell vizet adni hozzá,csak a hagymán megpirítani pár percig és a tejszínes keverékkel összefőzni. 
Annak ajánlom,aki szereti a különleges ízeket,mert ez az étel teljesen más értelmezést ad ennek az egyszerű alapanyagnak. <3
forrás:internet

Szakács: Kata


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*