Nagy csokor medvehagyma
Kevés só
Bors
" mokkás kanál liszt
3dl főzőtejszín
1 evőkanál olaj
Medvehagymát megmossuk,és a vastagabb erektől megtisztítjuk
Ezután felcsíkozzuk,és kevés olajon pároljuk,majd felöntjük hideg vízzel.Sózzuk,borsozzuk,és hagyjuk teljesen megpuhulni.
Ha puha,és kihült,akkor összemixereljük,és ismét átforraljuk.
A tejszínt kikeverjük a liszttel,és ráöntjük a krémlevesre.
Kóstoljuk,utánízesítünk.
Pirított kenyérkockával tálaljuk.
Bátran merem ajánlani,mert finom.
Szezonális kaja,mert csak májusig van medvehagyma.Sebaj,lesz tavasz jövőre is :)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.