1 egész csirkemellfilé
2 szelet sovány sonka
2 szelet light sajt
kevés darabolt ananász konzerv is lehet
só ízlés szerint
Öntett
1 dl sovány tejszín
1 pohár kefir
késhegynyi szercsendió
győmbér ha lehetőség van rá frisset használjunk
só.
A csirkemellett mind kétfelén felszúrjuk. Ananásszal sonkával és sajttal töltjuk. Ez úgy történik hogy a csirkemell mindkét felér felszúrjuk az egyik felébe az ananászt a másik felébe a sonkába tekert sajt szeleteket töltjük. Amikor ezzel megvagyunk ízlésesen sütőtálba helyezzük. Rá öntjük az időközbe elkészített öntettet. Alufóliával betakarjuk és sütőbe rakjuk. Köretnek vega-mixxel ízesített kuszkuszt tálaltam.
Megjegyzés! Amennyiben maradt ki ananászunk rakhatunk a csirkemell mellé nagyon kellemes ízhatást érünk el.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.