Nézd át légy szíves a hozzávalók mennyiségét, mert szerintem elírtad. pld. fejenként 160 dkg ( 1,6 kg )hal, vagy 250 dkg ( 2,5 kg ) rizs
-4 szelet csontnélküli hal(16dkg) személyenként!!!!!!)
-1 nagy fej hagyma
-300 ml tejföl
-50 ml fehér bor
-olaj
-só
-bors
-2,5 dkg rizs
-800 ml viz
-1 kávéskanál ételizesitő
-a halat sózom,borsozom
-a hagymát felszeletelem és az olajban megsütöm
-beleteszem a halszeleteket és kissé megsütöm ,megforditom és ráöntöm a boros tejszint többet nem kavarom csak rázogatom hogy maradjanak a szeletek egészben
-közben megfőzőm a rizset
Petrezselyemzölddel tálalom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.