50 dkg pulykamell szeletek,
1 szeletelt gomba konzerv vagy uveges ( kb 300-400 gr),
1 hagyma,
3-4 gerezd zuzott fokhagyma,
1 paprika,
1 paradicsom,
250 ml tejszin,
1-2 tk tarkony,
so,
1 mk bors,
1 mk vegeta,
5-6 ek olaj,
3 ek olaj a hust beleforgatni,
1 pupos tk pirospaprika
A szelet husokat sozom, borsozom, majd lisztbe forgatom.
Kb 6 ek. olajon elősütöm a szelet husokat majd kiszedem egy tálba.
A visszamaradt zsiradékban az aprora vágott hagymát megdinsztelem, majd a szeletelt gombát hozzáadom és kb 2-3 percig párolom tovább.
Fűszerezem pirospaprikával, sóval, borssal, vegetával, fokhagymával, tárkonyt.
Felöntöm annyi vizzel, hogy ellepje, megkeverem és hozzáadom a félbevágott paprikát és paradicsomot és az elősütött húsokat.
Készrefőzöm.
Mikor megfőtt hozzáadom a tejszint összekeverem óvatosan, majd 1-2 percig főzöm a tejszinnel.
Nokedlivel, vagy rizzsel tálalom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.