Piskóta:6db tojás, 6e.k kristálycukor, 6e.k liszt, 1 cs sütőpor (30x35cm tepsi)
Krém::2cs vaníliás pudingpor, 0.5dl tej , 1 cs vaníliás cukor , 12.5dkg margarin , ízlés szerint porcukor(12dkg), félcsomag gesztenyemassza, 0,2dl Hulala tejszín ,
Tetejéra::0.2dl tejszín , 1cs vaníliás cukor, 0.5cs gesztenyemassza, kevés tortadara
A tojásokból piskóta lapot készítünk , majd kihűtjük.A pudingból és a tejből sűrű krémet fözzünk és hűlni hagyjuk, majd hozzáadjuk a margarint a porcukrot és a vaníliás cukrot és jó habosra keverjük, közben a hulalát jó keményre verni és a meglévőkrémhez adni tovább keverni , hozzáadjuk még a gesztenyemasszát és kapunk így egy finom krémet.A piskóta lapra kenjük és a másik hulalaát is felverjük keménytűre és erre a krémre kenjük , majd ráreszeljük a féladag gesztenye masszát , meghintjük kicsit tortadarával és hűtőszekrénybe tesszük és utána tálaljuk.Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.