Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Tejszínes forró csokoládé

felvitel dátuma: 2012-01-18 18:32:24       mai nézettség: 1       nézettség: 1840
részletes recept
Tejszínes forró csokoládé
Hozzávalók 4 személyre:

10 g cukrozatlan kakaópor

190 g cukor (nekem kicsit geil lett)

csipetnyi

2 dl tejszín

8,5 dl tej

1 tk vaníliakivonat (ki is maradhat)

Előkészületi idő: 15 perc


Elkészítés:

Keverjuk ossze a kakaót, a cukrot és a csipetnyi sót egy kisebb edénybenKeverjuk bele a tejszíntmajd melegítsuk kozepes hofokon úgyhogy folyamatosan kevergetjuk (habverovel). Adjunk bele apait-anyait és a nagymamait se pihentessuk, mert leéghet! 2 percig fozzuk még, s adjuk hozzá a tejet, és melegítsuk addigamíg már nagyon meleg, de még nem forrVegyuk le a tuzhelyrol és keverjuk bele a vaníliakivonatotAlapos kevergetés után már oszthatjuk is szét a 4 bogrébeHagyjuk egy kicsit hulni, mielott nekiesnénk!

Szakács: Andi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*