16-20 db garnelarak - koktelrak , 4 nagy gerezd fokhagyma, spagetti,250 ml tejszin,1-2 csokor petrezselyem,chili paprika,so,bors,4-5 ek olaj
Megfozzuk a spagettit enyhen sos vizben,majd leszurjuk. A garnelarakokat megtisztitjuk.A vegen levo kemeny pikkelyes reszt leszedjuk.Serpenyoben az olajat felforrositom es a rakokat mindket oldalat kb 3 percig sutjuk,majd az aprora vagott vagy reszelt fokhagymat hozzaadom.Atforgatom,vigyazok nehogy megegjen a fokhagyma.Izesitem soval,borssal,chili paprikaval,osszekeverem es felengedem a tejszinnel.Kb 3-5 perc alatt besurusodik es az aprora vagott petrezselyem felet hozzaadom.A lecsepegtetett spagettit beleteszem es atforgatom.1-2 percig meg hagyom a gazon kislangon ,majd talalom.Talalasnal a maradek aprora vagott petrezselyemmel megszorom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.