A filéket tenyérnyi szeletekre daraboljuk, sózzuk, borsozzuk őket.
A póréhagyma fehér részét fél cm vékonyan felkarikázzuk, a sajtot a reszelő nagylyukú oldalán lereszeljük.
A tejszínt összekeverjük a fehérborral.
Kiolajozunk egy akkora sütőtálat, amiben a hússzeletek kényelmesen elférnek egymás mellett.
Beletesszük a hússzeleteket, rájuk szórjuk a hagymakarikákat, majd meglocsoljuk a fehérbor és tejszín keverékével.
Megszórjuk a tetejét reszelt sajttal, és kb. 60 percre sütőbe tesszük.
Ha teljesen elkészült a hús, a végén tesszük rá a sajtot.
Én csilis, hagymás sült burgonyával tálaltam.
Jó étvágyat hozzá !
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.