Piskóta:15db tojás. 15e.k k.cukor, 15e.k liszt, 3db sütőpor, 3 e.k kakaópor
Krém:3cs vaníliás pudingpor, 10e.k liszt, 3 cs vaníliás cukor, 1 db margarin, 0.5kg porcukor, kakaópor,0,5dl rum vagy aroma, 2l tej, 2dl cukrászhab,
Díszítéshez.Ki mit szeretne,35dkg étcsokoládé, 6e.k olaj
A piskóta hozzávalóiból sütünk 3x5 tojásból 3x5 e.k cukor, 3x5 e.k liszt, 3x1 e.k kakaópor, 3x1cs sütőpor, piskóta lapokat (nekem egyedi formám van ami 36cm-es)
Kém::3cs v.pudingporból 1l tejből pudingot főzünk és hűlni hagyjuk. 10 e. k lisztből 1 l tejből főzünk egy jó sűrű habarcs krémet és ezt is hűtjük.Mikor mindkettő meghűlt akkor jól összedolgozzuk robotgéppel.Ezután hozzáadjuk a margarint a porcukrot és a kakaóport és az aromát és nagyon jól kidolgozzuk.A cukrászhabot is jó keményre felverni és a krémhez adni és összekeverni és lehet tölteni a tortát.Mikor mrgtöltöttük a tortát akkor a külső rétegre is kenjünk és a tetejére is és 15 percre tegyük mélyhűtőbe és kivesszük utána egy kenőecsettel vonjuk be csokoládéval és ezt 2 szer megismétlem , ismét hűtőbe tenni és utána lehet díszíteni.Jó étvágyat hozzá!+
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.