Ez is isteni finom!!
5O dkg pulykamell
25 dkg cukorborsó
1 hagyma
1 doboz tejföl
1 EK mustár
2 EK tejszin
só, bors, szerecsendió
A pulykamellet felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk és olajon megfonnyasztjuk. Rádobjuk a cukorborót, kicsit kevergetjük majd hozzáadjuk a húst. Megsózzuk, pici bors, pici őrölt szerecsendió, felöntjók 1,5 dl vizzel és fedő alatt puhára pároljuk. Ha megpuhult a hús, akkor összekeverjük a tejölt, mustárt, tejszint és ráöntjük. Egyet forralunk rajta és készen van.
Főtt tésztával, nokedlival tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.