Hozzávalók:
1 kg krumpli, 330g tejföl, só, 4 db babérlevél ½ l paradicsomlé, 1 ek liszt
Elkészítése:
A krumplit meg tisztítjuk, kockára vágjuk, majd 2 l vízbe oda tesszük főni sózzuk , babérlevelet hozzáadjuk és puhára főzzük. Közben a lisztet simára keverjük a tejföllel majd 1 dl vizel hígítjuk és hozzáadjuk a megfőtt krumplihoz összefőzzük, ekkor ötjük hozzá a paradicsom levet és ezzel is össze forraljuk. Én még teszek bele a végén egy evőkanál cukrot is, és így kellemes íze van . ( De aki nem szereti kihagyhatja
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.