Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 7 hétfő Hermann névnapja

Főoldal » Tejfölös kapros raguleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 20:07:03       mai nézettség: 1       nézettség: 2104
részletes recept
Tejfölös kapros raguleves
Hozzávalók 4 személyre:

pulykahús: 15 dkg
borjúhús: 15 dkg
sertéshús: 15 dkg
gomba: 15 dkg
étolaj: 1 evőkanál
vöröshagyma: 1 fej
fokhagyma: 1 gerezd
sárgarépa: 2 szál
fehérrépa: 1 szál
zeller: 1 db
tárkony: csipetnyi
kapor: 1 kávéskanál
babérlevél: 2 db
citrom: 1 evőkanál
bors: csipetnyi
só: csipetnyi
tejföl: 4 evőkanál
csontlé: 2 l

Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Megmossuk majd kockára vágjuk a húsokat.
A vöröshagymát kockára vágjuk, majd az étolajban dinszteljük, majd a húsokat rátéve együtt pároljuk.
Csontlével felengedjük, majd beletesszük a megmosott kockára vágott  zöldségféléket és a fűszereket.
Tálaláskor tejfölt adunk a kiszedett leves tetejére.

Ügyeljünk arra, hogy először a húst daraboljuk, majd megmossuk az eszközöket, és utána tisztítjuk meg a zöldséget.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*