pulykahús: 15 dkg
borjúhús: 15 dkg
sertéshús: 15 dkg
gomba: 15 dkg
étolaj: 1 evőkanál
vöröshagyma: 1 fej
fokhagyma: 1 gerezd
sárgarépa: 2 szál
fehérrépa: 1 szál
zeller: 1 db
tárkony: csipetnyi
kapor: 1 kávéskanál
babérlevél: 2 db
citrom: 1 evőkanál
bors: csipetnyi
só: csipetnyi
tejföl: 4 evőkanál
csontlé: 2 l
Megmossuk majd kockára vágjuk a húsokat.
A vöröshagymát kockára vágjuk, majd az étolajban dinszteljük, majd a húsokat rátéve együtt pároljuk.
Csontlével felengedjük, majd beletesszük a megmosott kockára vágott zöldségféléket és a fűszereket.
Tálaláskor tejfölt adunk a kiszedett leves tetejére.
Ügyeljünk arra, hogy először a húst daraboljuk, majd megmossuk az eszközöket, és utána tisztítjuk meg a zöldséget.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.