50 dkg marhacomb
fél deci olaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál pirospaprika
só, bors
1 mokkáskanál őrölt kömény
25 dkg gomba
1 db zöldpaprika
1 db paradicsom
1 csokor petrezselyem
1 dl tejföl
1 evőkanál liszt
A forró olajon az apróra vágott vöröshagymát megfuttatjuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a piros paprikát.
Majd hozzáadjuk a kockára darabolt marhahúst, háromnegyedik öntjük vízzel, ha felforrt, sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesítjük és lefedve lassú tűzön fél puhára pároljuk.
Ekkor beleszórjuk a cikkekre vágott gombát, a kockára darabolt paprikát és paradicsomot, felöntjük annyi vízzel, hogy 3-4 ujjnyival ellepje, sóval, borssal utánízesítjük és közepes tűzön készre főzzük.
Mielőtt lehúzzuk a tűzről, a tejfőlből, lisztből kevés forró lével készített habarással besűrítjük, ha újból felforrt, lassú tűzön 2-3 percig főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.