a bablevest imádom ,ez nagyon guszta, csak a gombát nemszeretem, de azért biztos finom.
1/2 kg gomba
2 szál fehér répa
2 szál sárga répa
1/4 zeller
zeller levél
1 fej vöröshagyma
étolaj
2 tk.pirospaprika
1mk.őrölt fekete bors
só
ételízesítő
1 kis doboz tejföl
1 ek.finom liszt
Leves betétnek:
5 dkg mini kagyló
Előkészítés:A gombát,zöldségeket és a hagymát megtisztítjuk,össze vágjuk.
Elkészítés:Kevés olajon megdinszteljük a hagymát.Rátesszük a zöldségeket,gombát.Sózzuk,borsozzuk,ételízesítőt adunk hozzá és 8-10 percig pároljuk.Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük vízzel a kívánt mennyiségre.Ha a zöldségek megpuhultak liszttel elkevert tejföllel behabarjuk,kiforraljuk.
Betétnek mini kagylótésztát főztem a levesbe.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.