http://toldifuszer.hu
40 dkg gomba,
50 dkg vegyes leveszöldség,
2 dl tejföl,
1 fej hagyma,
4 dkg füstölt szalonna,
olaj,
1 evőkanál delikát,
1 evőkanál pirospaprika,
1 teáskanál liszt,
bors,
só,
Megtisztítjuk a gombát a zöldségeket!
A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk majd egy kevés olajon kisütjük.(én ezután kiveszem a szalonnát)
Ráteszem a hagymát, üvegesre párolom, leveszem a tűzről beleteszem a pirospaprikát majd ráöntök egy kevés vizet vissza a tűzre, felforraljuk.
Ezután jön a gomba kicsit pároljuk, sózzuk borsozzuk.
Ezután beleteszük a zöldségeket, felöntjük másfél liter vízzel,beletesszük az ételízesítőt.
Puhára főzzük,majd a liszttet elkeverjük a tejfölben és hozzáadjuk.
Forralunk rajta egyet és kész!
Egyszerű ízletes leves!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.