Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 9 péntek Gergely, Alberta névnapja

Főoldal » Leves / meleg recept ( tálaláskor ) » Tejfölös gombagulyás

felvitel dátuma: 2013-11-21 12:51:34       mai nézettség: 1       nézettség: 1370
részletes recept
Tejfölös gombagulyás
Hozzávalók 4 személyre:

40 dkg gomba,50 dkg leves zöldség(répa, gyökér, karaláb, zeller, krumpli zöldségzöld)1 fej hagyma,2 dl tejföl,5 dkg füstölt szalonna, olaj,1 evőkanél törtpaprika,1 húsleves kocka,bors, ,1 evőkanál liszt

Előkészületi idő: 15 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

Az olajon a szalonna kockákat kipirítom majd kiveszem,ráteszem az apróra vágott hagymát, megpárolom.Lehúzom a tűzről beleteszem a piros paprikát majd egy kevés vizet amivel kicsit forralom!Ráteszem a zöldségeket sózzuk, borsozzuk , felöntöm 1 1/2 liter vízzel majd főzöm!A főzési idő végén elkeverem a lisztet a tejföllel majd behabarom a levest, forr egyet és kész!

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*