1kg csirkeaprólék, só, bor, delikát, pirospaprika, 1 nagypohár tejföl, 3 -4e.k liszt, 1l tej , 3-4db babérlevél,2 fej vöröshagyma, kevés olaj, víz
A csirkeaprólékot megtísztitom és megmosom.Az olajat beleöntöm a lábasba majd beleaprítom a 2 fej vöröshagymát és kicsit megpiritom , de ne égjen oda!Ha ez megvan akkor adok hozzá pirospaprikát ízlés szerint és a fűszereket , majd összekeverem ezeket és beletszem az aprólékot és felengedem annyi vízzel , hogy ellepje.Jó uhára fözőm, de közben beledobom a baérlevelet , majd míg ez puhul elkészítem a tejfölös habarást.3-4e,k lisztet elkeverek a tejfölben és egy kevés tejben.Lassu tűznél hozzákeverem a majdnem kész húshoz és kevergetem és hozzáadom még a maradék tejet is és ezzel is kevergetem és felrottyantom , míg ez kicsit sűrűbb lesz akkor jó .Tésztával és nokedlivel tálalom!Jó étvágyat hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.