Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 6 kedd Ivett, Frida névnapja

Főoldal » Tejfölös borsófőzelék !

felvitel dátuma: 2013-02-14 21:08:27       mai nézettség: 1       nézettség: 4700
részletes recept
Tejfölös borsófőzelék !
Hozzávalók 2 személyre:

 

-25 dkg zsenge zöldborsó (lehet fagyasztott is)
-2 gerezd fokhagyma
-2 szelet paprika
olaj
-ételkeményítő vagy liszt
-200 ml  tejföl
-petrezselyemzöld
-só
-bors
Előkészületi idő: 10 perc


Főzési idő: 20 perc
Elkészítés:

 

A borsót odateszem főni annyi vízben amennyi ellepi.
Beleteszem a  fokhagymát a és  az apróra vágott paprikát és petrezselyemzöldet .
Ha a víz elfő pótolom.
Miközben a borsó, elkészítem az eresztéket az ételkeményítőből és a tejfölből majd hozzákeverem a borsóhoz,sózom borsozom,pár  percig még forralom .
Virsliből készült virágokkal és paprikában sült tükörtojással tálaltam !
Szakács: Éva


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*