Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 10 csütörtök Zsolt névnapja

Főoldal » Hús étel recept » Tejes pácban sült paprikás hús

felvitel dátuma: 2013-07-25 12:44:16       mai nézettség: 1       nézettség: 2854
részletes recept
Tejes pácban sült paprikás hús
Hozzávalók 4 személyre:

0,5 kg hús (én malac karajt vettem most)

2 fej vöröshagyma

bors

p. paprika

liszt

olaj

0,5 l tej

1 tv paprika

Előkészületi idő: 20 perc

Sütési idő: 50 perc

Elkészítés:

A húst felszelem, kiklopfolom, majd sózom, borsozom mindkét oladalát. Ezután paprikás lisztbe forgatom, és a vékonyan beolajozott tepsibe fektetem a szeleteket, akár egymásra is. Majd a vöröshagymákat felkockázom, és a húsra terítem. A paprikát szintén felszelem, és azt is a húsra teszem. Majd felöntöm annyi tejjel, hogy ellepje a húst. Alufóliával befedem és a sütőben puhára párolom, majd az alufóliét levéve kicsit pirítom. (én most pár kocka Kolozsvári szalonnát is tettem hozzá) Köretnek sült krumplit, vagy krumpli pürét ajánlok hozzá. étvágyat!

Szakács:


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

5/10 gizike 2013 július 25

biztos nagyon finom!!

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*