Ezt a receptet egyszer a Balatonon nyaralva nagytételben egy étteremben készítették, ahol a Kolleganőm testvére volt a szakács. Megkértük, hogy adja meg a receptet otthoni használatra. Sikerült és a gyerekek szeretik.
A hozzávalókat jól összedolgozom. Nem kell megijedni, folyós a tészta. Előmelegítem a sütőt 200 fokra.
Egy nagy tepsit kivajazok (nekem egy nagy és egy kisebb tepsire szokott elég lenni ez az anyagmennyiség). Beleteszem a tésztát és az előmelegített sütőben sütöm kb. 15 percig, ha púposodik a teteje, fogvályóval megbököm és visszaugrik a tészta, akkor jó, ha már picit pirosodik.
Tálaláskor kockákat vágok belőle és barackízzel és barackbefőttel, porcukorral megszórva tálalható.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.