Hozzávalók:15 dkg rizs,5 dl tej,2 dl víz,5 dkg cukor,2 dkg vaj,1 csomag vaníliás cukor.
1 csomag aszalt barack vagy bármilyen aszalt gyümölcs.
Elkészítés:A rizst mindig a vízben tesszük fel főni,és csak amikor a vízet magába szívta,adjuk hozzá a tejet.
Adjuk hozzá a vajat meg a vaníliás cukrot,és ha már jól felforrt,pár perc múlva húzzuk félre,fedjük le.
Ha a szemek teljesen megduzzadtak,és a nedvesség mind elfőtt,lehet még kevés tejet aláönteni,nehogy száraz legyen.
Ekkor hozzáadjuk a cukrot,és a apróra vágott aszalt barackdarabkákat,és óvatosan összekeverjük.
Hidegen ,üvegtányéron tálaljuk!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.