Az apróra vágott hagymát megpiritom oliva olajon, megsózom, majd ráteszem a húst, borsozom és zöldfúszerezem.
Ha a hús félig puha, akkor hozzáadjuk a zöldségeket, és összepiritjuk, majd meghintjük liszttel.
Ha sűrű, akkor még teszünk hozzá egy pici vizet.
A legvégén belekeverjük óvatosan a felkockázott tofut, és hasábburgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kivánok!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.