2 db csirke far-hát
15 dkg sárgarépa
10 dkg petrezselyemgyökér
1 kis karalábé
1 db vöröshagyma
1/2 zöldpaprika
1 p. tejföl
1 kk. liszt
3 ek olaj
1 nagy csokor petrezselyemzöld
1/2 mk kurkuma
só, bors
Az olajon megdinszteljük a hagymát, majd rádobjuk a karikára vagy vékony csíkokra vágott zöldséget.
Mikor a zöldség már kezd pirulni, beletesszük a feldarabolt csirkehúst.és tovább pirítjuk, gyakran kevergetve, nehogy leégjen.
Mikor a hús már kifehéredett, felöntjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, beletesszük az apróra felvágott petrezselyemzöld felét
Fedő alatt lassan főzzük a főzés vége felé beletesszük a kurkumát.
Majd a tejfölbe tesszük a lisztet és besűrítjük a levest
Ezután megszórjuk a maradék petrezselyemzölddel.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.